Når brannmannen finner 9-åringen er det for sent. Men under henne finner de noe HJERTESKJÆRENDE

1188

24. august 2016 ble byen Pescara del Toronto lagt i ruiner av et fryktelige jordskjelv. Redningsarbeiderne består av alt fra frivillige, til gruvearbeidere og brannmenn.

Og under vrakrestene finner de noe utrolig. Fire år gamle Giorgia Renaldo blir hentet ut fra under fjellet av ruiner – i live! Men livet hennes hadde en pris…

Storesøsteren hennes, ni år gamle Giulia, har beskyttet lillesøsteren sin med sin egen kropp, og er allerede død når redningsarbeiderne finner henne. På måten de ligger, kan de konstatere at Giulia ofret sitt eget liv for å redde lille Giorgia.

Blant redningsmennene var brannmannen Andrea. Han var så rystet over det han så den dagen at han skrev et brev til modige Giulia:

«Hei min lille, 

Jeg bare hjalp de andre med å fri deg fra ruinenes fengsel. Jeg er så lei for det: Vi kom for sent, og du hadde allerede sluttet å puste. Men jeg vil du skal vite at vi gjorde alt i vår makt for å redde deg. Når jeg kommer meg hjem igjen til I’Aquila, vet jeg at det finnes en engel der ute som ser ned på meg fra himmelen, og at du vil bli en skinnende stjerne i natten. 

Farvel Giulia, og selv om du ikke kjente meg: Jeg er glad i deg. 

Andrea.»

Dette vakre brevet dukket opp i italienske aviser og har spredt seg lynraskt på nettet, da det brister hjerter over hele verden. Denne brannmannen har sikret at Giulias heltedåd aldri vil bli glemt.

DEL dette nydelige brevet med venner og familie på Facebook for å vise din støtte til den modige engelen, Giulia.