Foreldrene tar farvel med sin kreftsyke datter. Da åpner hun øynene og hvisker 8 ord

1971

Lille Abby Furco fra Virginia, USA, var bare fire år da hun ble diagnostisert med leukemi. Sykdommen er svært dødelig, og de fortvilede foreldrene hennes fikk beskjed av legene om at datteren kun hadde ca. 20 prosent sjans for å overleve. Men denne lille heltinnen sloss med alt hun hadde.

De neste seks årene var en lang kamp for familien Furco, og sykehuset ble deres andre hjem.

«Vi omgav henne med masse kjærlighet ettersom at vi visste at vi kunne miste henne når som helst. Det var stunder der vi ikke visste om hun kom til å klare seg, hun hadde så mange infeksjoner at det kunne tatt livet hennes,» forteller moren Patty til People.

Så kom endelig dagen: I oktober 2013 hadde behandlingen virket, og hun kunne gå på skolen, leke med venner, spille fotball, og gjøre alt et friskt barn tar for gitt.

Men kreft er en uforutsigbar fiende, og bare ett år senere var den grusomme sykdommen tilbake. Og den hadde kommet tilbake sterkere enn noensinne.

Snart kunne ikke Abby røre på seg lenger. Hver lille bevegelse skadet henne, og snart kunne hun bare såvidt snakke. Familien bestemte seg for å flytte til Chicago, for å komme nærmere sykehuset.

Ingenting så ut til å hjelpe lenger. Hun fikk en benmargstransplantasjon i februar 2015, men kroppen støtte den fra seg, og i mai 2016 begynte nyrene hennes å svikte.

Så fikk foreldrene den grusomme beskjeden fra legene: Abby hadde bare 48 timer igjen å leve. Abby ble skrevet ut fra sykehuset slik at hun kunne tilbringe sine siste timer hjemme med familien.

Foreldrene begynte å planlegge begravelsen. De valgte ut en kiste og musikk, og måtte forberede de andre barna på at søsteren deres skulle dø. Slektninger fløy inn for å ta farvel.

Men så skjedde det:

Når alle trodde tiden hennes var kommet, åpnet plutselig Abby øynene og hvisket:

«Jeg har så mye igjen å leve for.»

Kroppen hennes hadde gitt opp, men ut fra det blå, når Abby hadde avsluttet behandlingen og lå for døden, trosset hun alle odds og kjempet seg tilbake helt av egne krefter.

«Vi kunne ikke tro at det var sant. Etter dager, uker, måneder begynte hun å gå og bli sterkere. Det er et mirakel,» sier moren Patty til People.

Et år senere har enda ikke legene funnet noen forklaring på hvordan dette kunne skje.

Abby er nå 10 år gammel og går i femte klasse, og kreften mildere igjen. Selv om fremtiden hennes er usikker, er hvert ekstra minutt med henne et mirakel for familien hennes.

«Vi så henne dø og komme tilbake til livet igjen. Nå ser vi mot fremtiden,» forteller mamma Patty.

Denne jenta fikk dødsdommen to ganger, og begge gangene kjempet hun seg gjennom for familiens skyld.

DEL gjerne denne mirakuløse historien med vennene dine på Facebook!