19-åringen undersøker hvilken sæddonor som er faren hennes. Men svaret får henne til å BESVIME!

7053

19 år gamle Georgia Bond fra Liverpool ble født etter en kunstig befruktning med en sæddonor. Det er ikke så mange av vennene hennes som kom til verden på samme måte, bortsett fra bestevennen hennes, Jack Bowman.

De to har ingen hemmeligheter fra hverandre og er utrolig nære. Faktisk er de to så gode venner at de i flere år har tullet med at de helt sikkert egentlig var søsken. Men når Georgia endelig finner ut hvem som er hennes biologiske far, får hun en stor overraskelse. På Twitter forteller Georgia den utrolige historien sin:

«For noen uker siden fant vi begge ut at vi hadde tilgang til informasjonen om hvem som var sæddonorene våre, og hvilke halvsøsken vi hadde. Jack spurte etter informasjonen først, og fant ut at han hadde en søster som ble født i 1998, som førte til at jeg spurte etter informasjonen om min også. Etter flere uker med å vente i spenning foran postkassen fikk vi vite i dag at vi har samme sæddonor, så vi er faktisk bror og søster på ekte! Jeg er den lykkeligste personen i verden akkurat nå! Mirakler kan faktisk skje!»

For en tilfeldighet! Men nå har endelig Georgia og Jack fått bekreftet det de alltid har tenkt: De var alltid mer enn bestevenner – de var søsken!

DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!