Han heller munnskyllevann over tærne. Resultatet? Nå er selv ekspertene SJOKKERTE!

273832

Det er utrolig mange som bruker Listerine munnskyllevann hver dag, og du er kanskje selv en av dem? Men visste du at du kan bruke munnskyllevannet til langt mer enn bare å rense munnen om kvelden? Faktisk så ble Listerine oppfunnet i 1879, og ble brukt som et desinfeksjonsmiddel, og det var ikke før i 1970 at det først ble brukt som munnskyllevann. Disse 9 bruksområdene kommer garantert til å forbløffe deg!

Skjermrengjøring

De rundt deg kommer nok til å lure når du sprayer Listerine på dataskjermen din, men så snart de ser resultatet kommer de til å gjøre det samme! Produktet fjerner nemlig støv og flekker lett fra skjermen, så når du tørker av skjermen kommer den til å skinne som ny!

Forebygg uren hud

Du kan bruke munnskyllevann for å bli kvitt kviser og urenheter i huden. Dypp en Q-tips i Listerine og påfør direkte på urenheten, så tørker den snart ut, og bakteriene blir fjernet. Snart kommer huden din til å se perfekt ut igjen!

Mot myggstikk

Vi vet alle hvor irriterende myggstikk kan være, og noen ganger er de så plagsomme at du holder på å klø deg halvt i hjel. Men Listerine kan faktisk lindre kløen, og det desinfiserer i tillegg området på huden!

Som luftrenser

Det høres ut som sløseri å tømme Listerine i do, men det renser toalettet bra, samtidig som det gir frisk luft på badet. Selv bakterier og mugg kan beseires på denne måten.

Mot kroppslukt

Har du noen gang glemt å kjøpe ny deodorant når du har kastet den gamle, eller glemt deodoranten på hyttetur? Frykt ikke, bare drypp litt Listerine på en bit bomull og påfør under armene. Så trenger du ikke bekymre deg for vond lukt lenger!

Motvirke flass

Overraskende nok så kan du også bruke munnskyllevann i kampen mot flass. Smør hodebunnen inn med litt Listerine og skyll det ut grundig etterpå.

Eliminere fotsopp

Munnskyllevann kan godt brukes til å bekjempe fotsopp. Bare fyll en skål med Listerine og ta et fotbad i 30 minutter, så kommer det til å ta knekken på fotsoppen.

Rense tannbørsten

Om din tannbørste stadig står i et fuktig miljø, slik som bad pleier å være, er det lett for at bakterier kan samle seg på børsten. Fyll et lite glass med Listerine og la tannbørsten ligge i det over natten. Bakteriene kommer ikke til å overleve denne behandlingen!

Mot søppellukt

Selv når du kaster munnskyllevann kan det gjøre nytte for seg. Hell noen dråper på en bit papir, og plasser den på bunnen av søppelbøtta. Slik reduseres lukten fra søppelet kraftig!

Prøv disse triksene, og DEL de gjerne videre med vennene dine på Facebook!