22. juli 2024

Han ser et ensomt barn på gaten mitt på natten. Men når de får øyekontakt innser han det FRYKTELIGE!

Alexander Bekasov fra Odessa, Ukraina, var bare på vei hjem fra jobb kl. 4 om morgenen når han plutselig fikk øye på noe uvanlig.

Han trodde først det var en mann, men så snart han kom nærmere så han at det var en liten gutt som sto helt alene i veien. Og det var så mye verre enn det.

Han rullet fort ned vinduet og spurte gutten om han hadde det bar og hvor foreldrene hans var. Han kunne ikke være mer enn tre år gammel. Når han ikke fikk noe svar gikk han ut av bilen og bort til gutten. Og det var først da han så det fryktelige synet.

Den vesle gutten var dekket av blåmerker og skrubbsår, og hadde en blodig klut som hang dårlig fast rundt pannen hans.

Alexander skjønte med én gang at han måtte ringe politiet. Gutten sa ikke et ord, og selv ikke når politiet kom.

Det eneste de fikk utav ham var navnet hans: Vova, en forkortelse av navnet Vladimir.

Den lille gutten ble tatt med rett til sykehuset, der legene konstaterte at han var nedkjølt og utmattet. Heller ikke her snakket han, og legene mistenkte at han var vandt med å bli mishandlet.

Når de tok av den blodige kluten fra hodet hans så de et stort sår. Det så ut som om noen hadde forsøkt å skjære av en stor del av pannen hans.

Legene prøvde igjen og igjen å få Vova til å fortelle hva som hadde skjedd, men han husket ingenting. Ikke mammaens navn en gang.

Han kunne leke og spise selv, og hadde trolig vokst opp i en familie, men minnet om dem virket borte eller fortrengt.

Historien om den lille gutten spredte seg raskt, og mange donerte penger for å dekke guttens sykehusregninger, og sendte ham klær, leker, og bleier.

Både i Russland og Ukraina forsøkte de å finne svar på hva som kunne ha skjedd med gutten på nasjonalt TV, men det virker nesten som om Vova dukket opp fra intet.

Han var verken meldt savnet eller oppført i noen database.

Etter 4 måneder på sykehuset ble Vova utskrevet og overtatt av myndighetene, der han ble satt opp for adopsjon. Han fikk da også navnet Dobroslavov.

Åtte familier viste interesse øyeblikkelig, og myndighetene lovte at gutten ikke skulle mangle på noe i sin nye familie.

Etter konsultasjon med psykologer har Vovas nye familie bestemt seg for å holde sine identiteter hemmelige slik at gutten ikke skal bli plaget av media videre, og for at han skal kunne slappe av og nyte livet med sin nye familie. Han har bodd med sin nye familie siden slutten av 2016.

Politiet etterforsker fremdeles hva som kan ha skjedd med gutten. Jeg håper virkelig at de som har skadet og forlatt ham får sin straff..!

Se videoen nedenfor, og del denne historien videre med vennene dine på Facebook.