Den gravide kvinnen tar ultralyd etter 8 år med barnløshet. Det legene oppdager SJOKKERER alle!

5280

Omtrent hvert femte par har opplevd vanskeligheter med å bli gravide. For mange er dette en svært stressende og slitsom prosess, men det hjelper å smøre seg godt med tålmodighet og ikke gi opp.

Ashley og Tyson Gardner måtte vente åtte lange år før de endelig fikk beskjeden – de ventet barn!

Reisen deres for å starte en familie var absolutt ikke noen dans på roser, men de bestemte seg likevel for å dele opplevelsen sin med andre for å hjelpe andre som befant seg i samme situasjon.

I juli 2014 brukte Ashley og Tyson sine siste sparepenger på en siste omgang av prøverørsbehandling, IVF.

Ukene som fulgte var harde. Paret var urolige, nervøse,og dagene ble fylt opp av legebesøk, blodprøver og masse nålestikk.

Tyson hadde tatt med seg kameraet til legebesøket når de skulle få vite om Ashley var gravid. Han ville fange øyeblikket når samboeren hans forhåpentligvis fikk de gode nyhetene.

Og slik ble det! Legene bekreftet at paret ventet barn – men det ble ikke den største overraskelsen.

Ashley og Tyson gledet seg stort til sin første ultralyd der de skulle få se babyen deres for første gang.

Men på skjermen ser de noe. Legene forklarer at de to befruktede eggene hadde delt seg. Paret skulle derfor ikke bare ha én baby, og ikke tvillinger eller trillinger… men FIRE barn. Ashley var gravid med to sett av identiske tvillinger!

Oddsene for at dette kan skje er utrolig små, omtrent 1 av 70 millioner tilfeller. For et mirakel for paret som hadde ofret alt i åtte år for å få barn!

Ashley forteller at graviditeten noen ganger var svært vanskelig, men heldigvis gikk alt bra til slutt og jentene ble født små, men velskapte. Lille Indie, Esme, Scarlett og Evangeline ble født inn i en familie som elsket dem over alt på jord, og hadde lengtet etter dem i flere år.

Møt denne flotte familien i videoen under, og den denne fine historien med vennene din på Facebook!