Barna ligger helt stille på bakken. Men når politiet skjønner HVORFOR, reagerer de umiddelbart!

3298

Barn er kreative og tenker ofte utenfor boksen. I denne videoen får du se et eksempel på nettopp dette.

En gruppe barn var ute og letet etter påskeegg en dag i fjor, da de fikk syne på et politihelikopter som fløy over dem. Samtidig så de to menn som løp i full fart over området de befant seg på. Barna forsto at det var disse to mennene politiet lette etter, og gjorde alt i sin makt for å hjelpe politiet.

De la seg ned på bakken, og sammen formet de en pil i den retningen de to mennene løp. Til å begynne med, forsto ikke politiet hva barna drev på med, men så snart de innså hva de prøvde å si, handlet de raskt.

Takket være barna, ble de to mennene arrestert. Det var to menn i 30-årsalderen som hadde brutt seg inn i et hus.

Etter politiet arresterte mennene, dro de bort til barna for å takke dem.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!