Kvinnen fanger det unike møtet på film: SE hva som skjer når verdens skyeste dyr nærmer seg!

1555

Dette er en av grunnene til hvorfor jeg elsker smarttelefoner: De har alle kamera og mulighet til å dele sjeldne og utrolige øyeblikk med hele verden med bare noen få tastetrykk!

Disse heldige menneskene hadde bare planer om å nyte sand, sol og sjø da de plutselig fikk øye på noe som bevegde seg mot dem i vannet.

Heldigvis var det flere som var raskt fremme med kameraet og kunne snart bekrefte at en vill oter var på vei inn mot dem!

Otere er noen nydelige dyr, men det er svært sjeldent at man støter på dem. De er ofte ekstremt sky ovenfor mennesker, og trives best om nettene langt borte fra tjas og mas.

Det er derfor det er så spennende at akkurat denne kom frem til badegjestene midt på lyse dagen – og ville hilse på!

 

Det var i Victoria, Kanada, at menneskene fikk sitt første møte med den nysgjerrige oteren, og det var virkelig litt av et møte!

 

Oteren kom helt nær menneskene, og prøvde til og med å klatre opp beinet på en mann for å få mer kos!

 

Oteren viste seg å være leken og kjærlig, og så ut til å nyte all oppmerksomheten den fikk fra de snille kanadierne.

Hele det usannsynlige møtet foregikk i flere lange minutter, men så forsvant plutselig oteren – den hadde sikkert fått nok menneskelig kontakt for denne gangen!

SE den sjeldne videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også skulle likt å hilse på denne oteren!