22. juni 2024

Datteren hadde et uvanlig ønske før bryllupet. Men når jeg hørte HVA det var, klarte jeg ikke å holde tårene tilbake!

Ajay Munot, en forretningsmann fra India, hadde satt av en stor sum penger til datterens, Shreya, bryllup. Blant de rike i India er det ikke uvanlig at bryllupsfesten varer i en uke, og disse bryllupene koster mye. Ajay hadde faktisk satt av nærmere en million norske kroner til datterens feiring.

Men datteren hadde et uvanlig, men hyggelig ønske før bryllupet. I stedet for at faren skulle bruke disse pengene på bryllupet, ønsket hun at han brukte dem på å bygge hjem til de mest trengende i India. Som sagt, som gjort; til hennes store glede står det nå 90 nye hus i India.

[adsense2]

 

Alle husene har elektrisitet og rent vann i rørene. For å sjekke at hjemmene gikk til de som trengte det mest, valgte Ajay og datteren hvem som skulle få bo i husene. De hadde tre krav: De skulle bo i slummen, de skulle være fattige, og de skulle ikke lide av noen form for rusavhengighet.

Rett etter bryllupet dro Shreya og hennes nye mann for å dele ut husene.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!