Kvinne har bare en uke igjen å leve. Da legger ut et siste ønske på Instagram!

177

En ung, australsk kvinne delte et hjerteskjærende budskap med sine venner og familie, da hun fikk vite at hun hadde kort tid igjen å leve.

Den doble lungetransplantasjonen var 25 år gamle Nardya Millers siste håp. Den mislyktes. Nå har hun fått beskjeden om at hun har en uke igjen å leve, da kroppen hennes avviste organet som hun hadde håpet skulle redde livet hennes.

nardya1

25 år gamle Nardya Miller fra Brisbane i Australia har gjennom hele livet lidd av cystisk fibrose, en sykdom som gjør at det samles tykt slim i lungene, og det blir vanskelig å puste.

Da legene fortalte til henne at hun bare hadde en uke igjen å leve, bestemte hun seg for å gjøre det meste ut av den siste tiden sin.

 

nardya2

Nå får Nardya mye hjelp døgnet rundt, med blant annet oksygen som hjelper henne til å puste. Hun har delt et sterkt farvel som du kan lese nedenfor:

«Kanskje jeg har kjent deg hele mitt liv, kanskje jeg har kjent deg i 10 år, kanskje jeg har kjent deg bare en kort stund, men om cirka en uke komme jeg aldri til å kjenne deg igjen. Jeg kommer aldri til å se ansiktet ditt igjen, aldri snakke med deg, røre deg, holde deg, aldri igjen. Men jeg kommer alltid til å elske deg, vennskapet vi har bygd og minnene vi har skapt sammen. Alle som har kommet og gått i livet mitt har kommet og gått av en grunn, og jeg er så glad for å ha levd dette fantastiske livet.

Så en takk til alle dere som har vært en del av reisen min gjennom denne gale verdenen. Selv om du har gjort øyeblikkene bra eller dårlige, så har du gjort meg til den kvinnen jeg er i dag.

Ting blir ikke alltid som man planlegger i livet, det finnes noen store ting jeg aldri kommer til å se eller oppleve. Men jeg kommer til å vake over dere. Alltid. Smilende. For jeg var her.

Jeg kommer aldri til å gi opp. Som jeg aldri har gjort. Nå slipper jeg bare taket.

Detaljene om begravelsen min kommer til å bli lagt ut her så fort alt organiseres.

Vær så snill, ikke vær lei dere for min skyld. Alt jeg ønsker er å bli husket som jenta som gjorde dagen din bedre en gang.

Og jeg ber dere, lev livet så mye dere kan.»

[adsense2]

 

 

nardya3

Nardyas siste ønske var at flere mennesker skulle forstå viktigheten av organdonasjon, og at flere vil registrere seg som organdonor. Hun håper også at kjæresten hennes ikke skal bli knust etter hennes død.

Gjerne del denne med vennene dine på Facebook! For en rørende melding.