Mammaen hylles etter sønnens tragiske død. Når vi ser i fryseren hennes forstår vi HVORFOR!

175

Bare 11 dager etter at 25 år gamle Ariel Matthews fra San Jose, California, sa velkommen til verden til sin yngste sønn, Ronan, døde han i armene hennes. Men midt i sorgen bestemte Ariel seg for at noe godt skulle komme ut av tragedien.

25-åringen fortsatte å produsere morsmelk, så hun bestemte seg for å donere morsmelken sin til barn som trengte den.

«Da morsmelken kom, pumpet jeg mye. Jeg bestemte meg med en gang for å donere det, siden jeg visste at [Ronan] ikke klarte å overleve», sier Ariel til PEOPLE.

I begynnelsen produserte ikke Ariel så mye melk, men målet hennes var å donere 28 liter. Etter et par måneder, nådde hun målet sitt, men hun fortsatte å pumpe. Mot slutten lyktes hun i å donere 70 liter morsmelk til trengende spedbarn.

«Det føles veldig bra å donere alt, særlig siden jeg fikk klemmer fra mødrene som kom og hentet det», sier hun.

Til sammen kom det tre mødre for å hente morsmelk hos Ariel, og etter at Ariel selv delte historien sin på Instagram, har tusenvis hyllet henne for det.

[adsense2]
«Det er virkelig fantastisk. Noe godt kan komme ut av et tap – om jeg kan oppmuntre andre mennesker til å forstå at det ikke er slutten, kan vi leve et lykkelig liv, og ikke la tragiske hendelser knekke oss.»

Ariels historie har nå rørt en hel verden, og har til og med spredd seg helt til Japan.

Vi håper at Ariel og hennes tre år gamle sønn lever et lykkelig liv sammen, og husker på at etter regnet kommer solskinn.

Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!