22. juni 2024

Her viser pappaen og stefaren sin kjærlighet til datteren: Ikke et «stakkars skilsmissebarn»

Det å være et «skilsmissebarn» har ofte mange negative assosiasjoner. For eksempel så tenker man ofte at foreldrene ikke er på talefot, at de snakker stygt om hverandre til barna, eller at barna føler at de blir revet i to mellom foreldrene. Det ville disse fedrene forandre på!

Pappa David og stefar Dylan viser nemlig alle at «skilsmissebarn» kan ha minst en like god, omtenksom og kjærlig familie som de barna som vokser opp med foreldre som fremdeles er sammen.

De tok nylig en rekke flotte bilder med datteren Willow før en «far og datter-dans» de skulle på, og innlegget ble snart delt over hele verden. På Facebook skriver de:

«Nei, vi er ikke et homofilt par, men vi deler en datter. David (til høyre) er Sarahs eksmann, og jeg er forloveden hennes. 

Facebook/Dylan Lenox

 

Vi har blitt en ganske så unik familie, slik at barna våre skal få kjenne styrken av kjærligheten vår. Ikke bare har jeg fått en ny datter, men jeg har også fått en bror og en bestevenn. Takk Sarah for at du lot dette skje!

Facebook/Dylan Lenox

 

Når vi bryr oss mer om barna våre enn måten samfunnet har lært oss at vi skal oppføre oss mot eksene våre, da vil murer falle, livet være fritt for hat og anger, og barna vil kunne overkomme de dumme ‘normene’ som media trykker i ansiktene våre. 

Pappaen hennes vil alltid være velkommen hos oss, og være en del av livene våre, enkelt og greit fordi vi deler en datter! 

Vær så snill, tagg og del. Vi trenger flere historier som dette som alle kan se!»

Facebook/Dylan Lenox

 

For et viktig budskap! Barna kommer alltid først, og de trenger å vite at de ikke mister deler av familien sin i en skilsmisse – de får bare enda flere som elsker og støtter dem!

Hjelp oss dele denne hjertevarmende historien slik at flere kan høre budskapet fra disse tøffe pappaene!