12-åringen fikk sitt siste ønske oppfylt: Tre dager etterpå døde han

918

Kreft er en grusom sykdom som ikke diskriminerer ofrene sine. Unge eller gamle, tykke eller tynne, snille eller slemme – ingen kan sikre seg 100 prosent mot denne motstanderen.

Keith ble bare 12 år gammel før han tapte kampen sin mot kreften. Han skjønte selv at han ikke hadde lenge igjen å leve, men han kunne ikke dra før han hadde fått oppfylt det siste ønsket sitt.

Hva var det?

Jo, han ville så gjerne følge mammaen sin til alters når hun skulle gifte seg.

 

Å miste et barn er det aller verste som kan skje en forelder, og ingen mamma eller pappa skulle måtte oppleve å leve lengre enn barna sine.

Enda verre er det når man ser barnet sitt lide så uendelig lenge uten å kunne ta smertene fra dem.

Keith fikk kreftdiagnosen sin i 2012, og har kjempet med nebb og klør for å bli frisk. Men kreften var for sterk denne gangen. I vår måtte legene gi familien den vonde beskjeden om at det ikke var mer de kunne gjøre for den unge gutten.

«Legene sa at de ikke visste om han ville klare seg frem til jul,» forteller mammaen. «Han elsket julen.»

Da bestemte familien seg for å feire jul ekstra tidlig, og i oktober var huset pyntet med lys, nisser, julegodter og dekorasjoner. Hele nabolaget ble med på feiringen, og totalt dukket det opp flere hundre personer for å hedre Keith!

 

«Livet hans dreiet seg hele tiden om kreften og medisiner, og jeg ville bare at han skulle få oppleve en siste jul,» sier mammaen.

I tillegg var mammaen fast bestemt på at Keith også skulle få oppfylt sitt siste ønske, nemlig å få være en del av bryllupet.

 

På grunn av Keiths dårlige helse, gjennomførte brudeparet vielsen hjemme, og Keith fikk være med å følge mamma til «alteret». De fikk en vakker og lykkelig dag, midt oppi alt det triste og vonde.

 

Så, bare tre dager senere, sovnet Keith stille inn: trygg i mammas armer og omringet av familien. Snill, god og tapper helt til siste åndedrag.

Godt at familien fikk et så fint bryllup sammen før Keith ble tatt fra dem. SE videoen av det rørende bryllupet nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også sender dine tanker til familien. Hvil i fred, kjære Keith. Du gjorde mammaen din stolt!