Barnet hylskriker og går amok gjennom den 8-timer lange flyturen: Mammaen løfter ikke en finger

705

De fleste har god forståelse for at babyer og små barn kan gråte og slå seg vrange på flyturer, og vet at slik kan skje enhver forelder. Men dessverre er det noen barn som ikke har fått noen skikkelig oppdragelse – og da skjer dette:

Mammaen på denne flyturen reiste med sin tre år gamle sønn fra Tyskland til USA, og allerede før flyet tok av hadde den lille gutten tiltrukket seg alles oppmerksomhet. Og ikke på en god måte.

Gutten skrek uavbrutt allerede fra passasjerene satte seg ned, og fortsatte til de landet i USA åtte timer senere. I tillegg ser man at gutten klatrer på setene, løper og skriker i midtgangen, og at mammaen ikke løfter en finger for å stoppe ham.

Det eneste hun sier er: «Ro deg ned, vennen,» før gutten fortsetter å skrike.

I tillegg ba hun flybesetningen om å få igang WiFi-en, slik at sønnen kunne distraheres med iPaden.

Dette har fått flere til å lure på om det er et overforbruk av digitale hjelpemidler som har fått oppdragelsen til gutten til å feile. Hvis mammaen bare distraherer sønnen med nettbrett og digitale leketøy hver gang han viser dårlig oppførsel istedenfor å lære ham tålmodighet, respekt og kommunikasjon, så er det kanskje ikke så rart at denne flyturen ble som den ble…

SE videoen nedenfor, og DEL gjerne din mening på Facebook!