Mannen i sportsbilen nekter å hjelpe en annen sjåfør, og gir ham fingeren: STRAFFEN er genial!

666

Det finnes mange regler man skal følge i trafikken, og en av dem er at man skal vise hensyn til andre på veien – det glemte visst sjåføren av sportsbilen i denne videoen, og han ble raskt satt GRUNDIG på plass!

«Jeg kjørte gjennom Seattle og la merke til en Corvette som ikke ville la eng Dodge kjøre inn i filen, så Dodgen la seg ved siden av ham,» skriver personen som filmet det hele ifølge Unilad.

Da rullet Corvetteføreren ned vinduet.

Men istedenfor å forklare hvorfor han ikke kunne (eller ville) slippe Dodgeføreren inn i køen, strekte han ut hånden og viste fingeren til ham.

Det skulle han ikke ha gjort.

«Når Corvetteføreren rullet ned vinduet og gav ham fingeren, svarte Dodgeføreren med så mye røyk at du ikke engang lenger kunne se føreren i bilen! Det hele endte med at han til slutt lot bilen komme inn i feltet hans likevel,» skrives det.

Haha, genial hevn fra bilisten! Det spiller ingen rolle om du har en dyr bil eller ikke – man skal oppføre seg med respekt på veien, og selvgode idioter som dette skal ikke tolereres! DEL hvis du er enig!