Måten du SITTER på kan avsløre mye om personligheten din!

2841

Kroppspråk er viktig å vite litt om slik at du vet nøyaktig hvilke signaler du sender til folk rundt deg – uten at du sier et ord!

Om man for eksempel krysser armene og lener seg bakover i stolen hinter dette til at du er defensiv og ikke hører etter. Lener du deg derimot mot personen som snakker og har et åpent kroppspråk, viser dette at du er interessert og hører etter.

Eksperter i psykologi og kroppspråk mener at hvordan du sitter avslører litt om personligheten din, og her vil vi gi deg 5 eksempler på dette:

1. Knærne samlet, føtter fra hverandre:

Denne posisjonen indikerer at du er sjarmerende og folkelig, men at du kan være litt barnslig iblant. Du ignorerer av og til problemer, eller utsetter dem. Du ser alltid positivt på ting, og er svært kreativ.

 

2. Et bein krysset over det andre:

Du liker å gjennomføre ting, spesielt når det kommer til dine egne mål, drømmer og ideer. Du er kreativ og sosial, og har mange vennskap med mange forskjellige typer mennesker. Du er en fantastisk god samtalepartner, men kan av og til føle deg litt usikker. Du elsker å reise, og du flytter gjerne mye på deg. Folk som krysser beina ofte er dessuten svært gode til å tenke «outside the box».

 

3. Spredte bein:

Det er ikke kaos, men organisert kaos. Du er kanskje ikke den som holder fokuset best, men du takler det meste med en ro mange bare kan drømme om. Du elsker komfort, og blir raskt motivert.

 

4. Knær og føtter samlet, pekende fremover:

Du oser selvsikkerhet og kontroll. Du er snill og vennlig, men absolutt ikke redd for å si ting som de er. De som sitter på denne måten ofte er dessuten ofte svært smarte, og pleier å unngå konfrontasjon. De er mest komfortable når det er rolig, men de hater latskap og er alltid punktlige.

 

5. Beina sammen, anklene krysset eller ukrysset:

Du er svært ambisiøs og jobber hardt for å oppnå målene dine, vel vitende om at hardt arbeid blir belønnet. Derfor er du også fornøyd når ting ikke hastes frem, og du er en god lytter og venn. Du liker ikke å få kritikk, men viser sjelden noe tegn til det utvendig.

 

Disse eksemplene går ikke så langt i dybden, og forklarer bare personligheten din overfladisk. Beinstillingen min forandrer seg også svært ofte etter hvilken situasjon jeg er i, og hvem som er rundt meg. Likevel sitter jeg mest med det ene beinet krysset over det andre, og jeg følte den karakteristikken passet meg veldig bra!

Passet det deg? DEL gjerne dette med vennene dine på Facebook slik at de også får prøve!