Den lille valpen ble dumpet i parken med en GRUSOM beskjed på kroppen:

828

De som fant denne lille valpen forlatt i parken med en hårreisende beskjed skrevet på kroppen kunne bare tenke én ting: «Hvem er det som kan gjøre noe slik?»

I slutten av mai oppdaget noen tilfeldig forbipasserende at en hvis valp hadde blitt etterlatt i et lite bur i parken i Chillicothe, Ohio, USA. Eieren hadde ikke etterlatt noen lapp – men hadde skriblet ned noen hårreisende ord med en tusj i pelsen til den lille hunden.

 

«GRATIS» sto det på den ene siden hennes, «Bare til et godt hjem» sto skriblet i ansiktet hennes, og «Jeg er en gave fra Gud» på den andre siden hennes.

 

De snille dyrevennene som fant henne ringte til politiet øyeblikkelig, og hun ble tatt med til Ross Country Humane Society like etterpå.

 

Monica Denney, sjefen for kennelen, kunne ikke tro sine egne øyne da hun så den stakkars valpen som kom inn:

«Jeg har arbeidet her i tre år, og har sett ganske mange forferdelige ting… men jeg har aldri sett noe som dette.»

Heldigvis, bortsett fra all skriblingen, ser den 5-måneder gamle valpen ut til å være frisk. Hun fikk navnet Marvella, og etter et skikkelig bad med masse skrubbing klarte dyrevennene endelig å få bort de stygge merkene fra pelsen hennes.

 

Hun var litt redd for mennesker til å begynne med, men skjønte snart at alle ville henne vel, og begynte snart å ville leke og kose med alle – både mennesker og dyr!

 

Nå er hun klar til å bli adoptert av en god familie, og Denney tror ikke at det vil ta lang tid før hun finner seg et godt hjem.

 

En annen god nyhet er at politiet har funnet personen som forlot henne så hjerteløst i parken, og personen vil få straffen sin snart!

Vi håper at lille Marvella snart får komme til et kjærlig hjem, og at hennes tideligere eier får en streng straff! DEL gjerne hvis du også er enig!