Passasjeren kjefter på kvinnen i innsjekkingen. Hvordan hun løste det? Jeg ler så jeg GÅTER!

1295

En kvinnelig ansatt sto alene ved insjekkingen og tok seg av en lang kø med passasjerer som ventet på å få booke om reisene sine etter et fly hadde blitt kansellert.

Plutselig presser en sint mann seg frem i køen, slenger billetten sin på disken foran henne, og glefser:

«Jeg MÅ komme med neste fly og det MÅ være FØRSTE KLASSE!»

Kvinnen smiler avvæpnende og sier vennlig: «Jeg beklager, jeg hjelper deg mer enn gjerne, men jeg må få hjelpe disse andre passasjerene først. Så kan vi finne en løsning sammen etterpå.»

Men det var ikke godt nok for den mannlige passasjeren. Han blir helt rød i ansiktet og spør høylytt: «HAR DU NOEN ANELSE OM HVEM JEG ER?»

Uten å tvile, smilte kvinnen til ham på nytt og grep tak i mikrofonen:

«Kan jeg vennligst få be om oppmerksomheten deres,» begynner hun, og man kunne høre stemmen hennes over hele terminalen. «Vi har en reisende her ved Gate 14, SOM IKKE VET HVEM HAN ER. Hvis noen kan hjelpe oss å finne identiteten hans, vennligst kom til Gate 14.»

Samtidig brøt alle menneskene i køen bak ham ut i hysterisk latter, og mannen fikk en illevarslende lillafarge i ansiktet: «Dra til helvete!» spyttet han mot kvinnen som svarte: «Jeg beklager, men det må nok også vente.»

Fantastisk svar! Noen folk eier ikke folkeskikk eller tålmodighet, og jeg håper han fikk den verste plassen på siste fly ut..! DEL gjerne denne historien om du også synes at mannen fikk som fortjent!