Politiet skulle bare hjelpe en strandet bilist: SEKUNDER senere redder de et liv!

672

Politibetjentene Ryan Sidders og Alex Oklander var ute og patruljerte gatene i Shaker Heights i Ohio, USA, da de fikk øye på en bil som sto helt stille mitt i veien. De trodde det var snakk om en nedbrutt bil og en strandet bilist – det var det ikke.

Politibilen kjørte opp like bak bilen, og de to betjentene gikk ut for å spørre om de kunne assistere sjåføren med noe. Men da skjønte de at sjåføren, 26 år gamle Tamika Pruitte, trengte øyeblikkelig hjelp.

«Vi kjørte opp bak bilen og så en kvinne hoppe ut og løpe mot den bakre passasjerdøren. Det så ut som det var snakk om en nødssituasjon,» sier betjent Ryan Sidders.

Kvinnens 2 måneder gamle baby holdt på å kveles i baksetet. Ryan og Alex reagerte umiddelbart, og satte igang arbeidet med å få den lille jenta, Tyra, til å puste igjen. De tok henne ut av barnesetet i bilen, holdt henne med hodet nedover i en 45 graders vinkel, og dunket henne på ryggen gjentatte ganger.

Endelig klarer de å frigjøre luftveiene hennes, og hun begynner å bevege seg igjen.

Heltedåden deres ble fanget på film gjennom Ryans kroppskamera, og ble senere publisert på politiets Facebook-side, slik at andre kunne lære av den skremmende hendelsen.

«Betjent Oklander forventet ikke å gi en livreddende innsats da han stanset for å hjelpe en strandet bilist. Bra jobbet!» skriver politistasjonen under videoen.

Nå hylles politimennene som helter, og vi må bare si oss helt enige! DEL gjerne videoen slik at flere kan lære hva de må gjøre hvis en baby slutter å puste på grunn av blokkerte luftveier!