16. juli 2024

Bruden går mot sin døve brudgom: Overrasker ham med en spesiell sang som får alle til å GRÅTE

Full av glede og forventning står Scott Shoesmith foran alteret og venter på bruden sin, Elizabeth. Dørene åpnes, og der står hun som en engel i hvitt. Men istedenfor å gå mot ham, stanser hun og ser ham i øynene.

Scott kan ikke høre sangen som spiller i bakgrunnen, men det vil Elizabeth endre på. Hun strekker ut hendene og overrasker sin døve brudgom med en helt spesiell gest.

De to møttes på en svært moderne måte, nemlig via dating-appen Tinder. To år senere, så står de her, klare til å bli mann og kone. Handikapet hans har aldri vært et problem for dem, og Elizabeth har elsket ham fra første stund – med eller uten hørsel!

Den vakre bruden ville virkelig vise ham hvor høyt hun elsket ham på bryllupsdagen deres, og mente at sanger ‘Thousand Years’ av Christina Perri perfekt forklarte kjærligheten deres. Men hun ville også at Scott skulle «høre» sangen.

Derfor brukte hun flere uker på å øve seg å «synge» sangen selv på tegnspråk, slik at han kunne ta del i den romantiske sangen han også.

«Han har aldri hørt ordene til en sang, så jeg hadde lyst til å oversette for ham. Jeg visste at det ville være veldig spesielt for ham,» sier bruden, som også har med seg to barn inn i ekteskapet.

«Han gråt hele tiden. Resten av gjestene også visstnok, men det fikk jeg ikke med meg. Jeg hadde bare øyne for Scott, og så ingen andre i rommet.»

Så nydelig!

Selv om Scott leser lepper, er det utrolig slitsomt for ham i lengden, og derfor prøver Elizabeth stadig å forbedre tegnspråket sitt. Men noen små problemer oppstår jo alltid:

«Hvis jeg går tom for toalettpapir kan jeg jo ikke rope på ham,» ler bruden. «Men han inngraverte ordene ‘Jeg ser deg’ på ringen min. Jeg føler meg sett og hørt.»

Dette vakre øyeblikket ble heldigvis filmet, og man kan se kjærligheten lyse ut fra Elizabeths øyne – og kjærlighet trenger ingen oversettelse.

SE den rørende videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!