Gjør hunden din dette iblant? GRUNNEN bak handlingen avslører det fantastiske!

67698

Der er nok mange av oss som skulle ønske at hundene våre kunne snakke. Hva vil den, hva føler den og, ikke minst, hva synes hunden din om deg? Nedenfor kan vi svare på det sistnevnte.

Her er 7 tegn på hvordan hunden din sier at den elsker deg: 

1. Hunden din sover på rommet ditt

En måte å se om hunden din elsker deg på, er å se på hvor den helst vil sove. Hvis den legger seg på rommet ditt eller oppi sengen din – selv om den egentlig ikke får lov – betyr det at den vil være nær deg og lukten din. Det føles trygt å ligge nær deg, og der kan den passe på deg mens du sover også – ekte kjærlighet med andre ord!

 

2. Hunden din sitter rolig når du drar

Mange tror at en hund som er glad i deg vil få litt panikk når du drar ut døra om morgenen, men det handler mer om separasjonsangst enn kjærlighet. Hvis hunden din derimot sitter rolig når du går, er det et godt tegn på at den elsker deg, og stoler på at du alltid kommer tilbake til den.

 

3. Den møter deg i døra

Denne roen fordufter ofte når du kommer hjem igjen, da den bare blir helt overlykkelig over å så deg igjen – halen logrer i vei, og lykken og kjærligheten den føler mot deg er til å ta og føle på!

 

4. Den gjesper når du gjesper

Dette høres kanskje litt rart ut, men det at hunden din gjesper når du gjesper er et ganske så sikkert tegn på at den elsker deg. Hvorfor? Fordi gjesping kun «smitter» mellom mennesker – hunder har ikke denne reaksjonen naturlig! Hunden din har lært seg dette ved å «lese» deg, og kopierer deg når du gjesper.

 

5. Den ser på deg med store, runde øyne

Når en hund ser deg i øynene med store, runde øyne, sier man ofte også at den klemmer deg med øynene. Når hunder ser deg i øynene utløses kjærlighetshormonet oxytocin.

 

6. Hunden din kommer med leker til deg og prøver å få deg til å leke

Når hunden din kommer til deg med favorittleken sin, er det ikke bare et tegn på at den vil leke. Det betyr også at den ser på deg som lederen i flokken, og vil gjerne dele den fineste leken sin med deg, og tror at du kommer til å elske den like mye som det den gjør!

 

7. Den koser med deg etter maten

De fleste hunder motiveres først og fremst av mat, men det den gjør etterpå kan vitne om hva som er nest viktigst for den. Om hunden din derfor kommer for å få kos rett etter maten, er det et tegn på ekte kjærlighet!

 

Gjør hunden din en eller flere av disse tingene? Så bra! Det betyr at den respekterer og elsker deg!

DEL gjerne denne listen med vennene dine på Facebook, slik at de også kan få vite når hundene deres vise sin kjærlighet.