DETTE er hva det betyr når katten din legger seg ved deg på sofaen: Jeg hadde ingen anelse!

306054

Katter er av og til litt vanskelige å forstå seg på. Disse mystiske skapningene er dristige, intelligente, nysgjerrige og – ikke minst – søte. Men hvordan vet du om katten din elsker deg?

Her er 6 tegn på at katten din faktisk elsker deg:

 

1. Du får stadig nye «gaver»

Katter er naturlige jegere, og tror at vi mennesker er jegere også som stadig kommer hjem med store poser fylt med dagens «fangst». Katten din ønsker derfor å være med å mate resten av familien ved å bringe deg mus og fugler… Så ikke bli forskrekket! Dette er et tegn på respekt og kjærlighet!

 

2. Du får aldri jobbe i fred

Du blir kanskje irritert over at katten din har lagt seg på tastaturet ditt IGJEN mens du prøver å jobbe. Men hvis katten din følger etter deg hvor enn du går i huset, og stadig kommer i veien for produktiviteten din, betyr det bare enkelt at den elsker deg, og vil være sammen med deg der du tilbringer tiden din.

 

3. Katten din kryper opp i sofaen sammen med deg

Katter er svært individuelle og selvstendige skapninger, men kryper gjerne opp i sofaen med deg når du har krøllet deg sammen for å se en film på kvelden. Dette  er enda et sikkert tegn på kjærlighet, og katten din ønsker bare å slappe av sammen med favorittpersonen sin!

 

4. Katten din sikler

Dette kom som en overraskelse for mange, men The Guardian skriver faktisk at katter sikler når den virkelig elsker deg! Alle katten kan male og purre, men sikkel? Det er ekte kjærlighet!

 

5. Katten din lar deg ikke forlate huset

Når man bor sammen under ett tak, blir man en slags flokk, og DU er alfahannen/hunnen hjemme. En katt som elsker deg vil hate at du drar fra den, og vil helst at du ikke går noe sted uten at den får bli med!

 

6. Katten din blir overlykkelig når du kommer hjem

Selv om katten din ble sur da du forlot den i morges, vil den bli overlykkelig over at du kom hjem igjen!

Om katten din gjør noen av disse seks tingene, er det sikre tegn på at den elsker deg!

DEL gjerne disse tegnene med vennene dine på Facebook!