Frisøren åpner opp salongen midt på natten for å hjelpe den klynkende hunden. SE forvandlingen!

1560

Hundefrisøren Kari Falla fra Florida, USA, hadde satt seg godt til rette i sofaen etter en lang og stressende dag på jobben, da hun sent på kvelden oppdaget et innlegg på Facebook som fikk hjertet hennes til å briste.

Et par i nærheten av henne hadde funnet en forlatt, mishandlet hund, og de skrev at den ikke var chippet, så de ante ikke hvem eieren var. Siden paret selv ikke kunne ha den stakkars hunden hos seg, lette de etter en vennlig sjel som kunne passe på den for natta. Neste morgen kunne den deretter bli tatt med til kennelen.

Kari ble helt satt ut av beskjeden, og ønsket å hjelpe hunden. Paret hadde også lagt ved hvor uflidd hunden var, og Kari forklarer den alvorlige situasjonen: «Hvis en hund har svært floket pels kan det stoppe blodtilførselen og skape svært vonde blåmerker.»

På grunn av dette kontaktet hun paret øyeblikkelig, og ba dem ta med hunden til salongen hennes. Hun dro dit med en gang og begynte å gjøre alt klart til hunden som kom.

Når de endelig kom til salongen rundt midnatt, klarte Kari knapt å holde tilbake tårene. «Jeg visste at hunden kom til å se ille ut, men ingenting kunne ha forberedt meg på det jeg så. Han luktet som døden og kunne ikke gå.» Men hun satte likevel i gang med arbeidet.

Det tok henne over tre timer å stelle ferdig den stakkars hunden, og hun både badet og barberte ham – og snart satt det en ung og flott hund foran henne!

Resultatet ble bra, men reaksjonen til hunden var enda bedre: Han begynte å logre så snart den vonde pelsen ble fjernet!

Det var også tydelig at hunden ikke hadde opplevd slik omtanke og stell på svært lang tid. Han ble også sjekket av veterinærer, og de fant ut at han både var døv og blind. Halen hans snakket for seg selv derimot, og logringen viste virkelig hans takknemlighet ovenfor Kari og hennes milde og gode hjelp.

De gav ham navnet Lucky, og neste dag ble han hentet av noen vennlige sjeler fra kennelen. Bare noen få uker senere var han adoptert, og Lucky bor nå i et kjærlig hjem der han kan komme seg fra sine fysiske og psykiske plager. Men han vil nok aldri glemme Kari som hjalp ham så mye den første natten, og som gav ham starten på sitt nye liv.

Det er slike dyrevenner som Kari som gjør at verden ser litt lysere ut når det herjer som verst. Hun brukte hele natten for å hjelpe Lucky, og på grunn av det har han nå fått seg en ny familie. Men han kommer fremdeles innom til Kari for litt stell og kos!

DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også ble glad for at det endte godt for Lucky!