19 år gamle Sophie avviste en tafsende mann. Da slo han henne til BLODS

953

Når man hører historier som dette, skjønner man virkelig at man fremdeles har et stykke igjen å gå før kvinner kan sies å være likestilte i samfunnet. Det finnes noen menn ser enda på kvinner som objekter de kan klå på som de vil – og nåde deg om du er avvisende!

Når 19 år gamle Sophia prøvde å få bort en mann som tafset på henne på en nattklubb i Malmö ble han aggressiv. Han slo først ut med knyttneven, og det hele eskalerte til en brutal misshandel der unge Sophie ble slått til blods med en flaske. «Jeg havnet i sjokk,» sier Sophie.

Det var på lørdag at Sophie var ute på nattklubben sammen med en venn. Plutselig kjente hun at noen rykket i veska hennes, og da hun snudde seg så hun en mann som sto å stirret intenst på henne. Hun dro vesken til seg og snudde seg tilbake mot vennen igjen.

Så, midt på dansegulvet, kjenner hun en hånd som glir over rumpa hennes og inn mellom beina. Sophie reagerte sterkt, og snudde seg øyeblikkelig for å dytte bort den perverse mannen. Det var noe han taklet dårlig.

Han ble svært aggressiv, og slo henne i ansiktet med knyttneven. Deretter løfter han opp en glassflaske og slo den i ansiktet hennes med full kraft.

«Jeg havnet i sjokk. Jeg ble helt rolig, uvanlig rolig, og gikk selv bort til en vakt,» forteller hun.

Vaktene reagerte øyeblikkelig da de så det blodige ansiktet hennes, og løp for å finne papir og håndklær, mens noen andre ringte etter en ambulanse. Da hun endelig ble fraktet til sykehuset måtte hun ha flere sting i ansiktet, og de ble ikke ferdige med å behandle henne før rundt kl. 7 neste morgen.

«Jeg er glad og takknemlig for at det ikke endte verre. Men jeg er litt opprørt over at de ikke har funnet mannen,» forteller Sophie til svenske Aftonbladet (Advarsel: Artikkelen inneholder blodige bilder).

Saken har skapt stort sinne i Sverige, og politiet leter fremdeles etter den skyldige: «Det kan ikke være slik at man kan utsette noen for grov vold og gå fri. Jeg håper virkelig at noen kan komme med mer informasjon. Slik at vi kan komme nærmere en mistenkt gjerningsmann.»

Slikt kvinnehat og vold kan vi bare ikke godta! Vi ønsker Sophie god bedring, og håper politiet får tak i den feige idioten som angrep henne da han ble avvist. DEL hvis du er enig!