Krypskytterne skal skyte og drepe neshornet: Sekunder etter er de plutselig under ANGREP

451

Noen ganger kommer karma tilbake fortere enn en bumerang. Det fikk disse krypskytterne oppleve da de drepte et uskyldig neshorn nylig, forteller avisa The Namibian.

Man får som man fortjener, sies det, of det stemmer godt for de to idiotene som bestemte seg for å jakte ned og skyte et neshorn for å tjene penger på det. Ifølge avisa skal et neshorn ha gått til motangrep da den skjønte at den ble jaktet på.

Luteni Muharukua er en kjent for politiet som en krypskytter, og han og en gruppe andre krypskyttere var ute for å jakte på noe av det som betaler aller mest på svartemarkedet: et neshorn.

 

Men mens de fulgte sporene etter neshornet, kom det plutselig stormende ut fra det blå, og veltet Muharukua over ende og skadet beinet hans kraftig.

Partnerne hans klarte å redde ham bort fra neshornet, og gjemte ham på et nærliggende fjell, men politiet fant ham heldigvis og fikk arrestert ham og sendt ham på sykehuset.

Krypskytterne hadde nok tenkt til å selge hornet til neshornet på svartemarkedet enten som veggpryd eller som «medisin», men det fikk de heldigvis ikke.

 

Så fantastisk at neshornet klarte å beskytte seg selv fra disse feige, grådige menneskene! DEL hvis du også er imot krypskyttere!