Det nærmer seg! Her er de første bildene fra den nye «Mamma Mia!»-filmen:

337

Det er snart hele 10 år siden den første «Mamma Mia!»-filmen kom ut! Den tok hele verden med storm i 2008, og er basert på ABBAs største hits.

«Mamma Mia: Here we go again», heter den nye filmen som har premiere nå til sommeren, og nå har de offisielle bildene blitt sluppet fra oppfølgeren gjennom en pirrende trailer.

Mange er ofte skeptiske til oppfølgere på grunn av at de samme skuespillerne ikke er med lenger, men her kan du ta det helt med ro: Både Meryl Streep, Julie Walters og Christine Baranski er med denne gangen også, og de mannlige hovedrollene Colin Firth, Pierce Brosnan og Stellan Skarsgård er med i sine originale roller denne gangen også!

Men det er noen nye ansikter som dukker opp også: Selveste Cher blir å finne i filmen, sammen med vakre Lily James, som spilte Disney-prinsessen Askepott i den eventyrlige filmen «Cinderella» – dette blir bra med andre ord!

Jeg gleder meg! SE traileren fra den etterlengtede oppfølgeren i videoen nedenfor, og DEL dette gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også er en Mamma Mia-fan!