Den unge kvinnen var lei av den usympatiske sjefen sin. Da sender hun DETTE brevet:

645

Noen mennesker burde ikke være sjefer. De forstår ikke hvordan man skal jobbe med mennesker, er dårlige ledere og klarer ikke å relatere til sine ansatte.

Denne unge kvinnen hadde fått nok av hvor ille hun ble behandlet på jobb, og så nå ingen annen utvei enn å si opp – på den beste mulige måten!

Les det oversatte brevet nedenfor:

«Kjære …

Jeg beklager at stemoren min døde så plutselig av kreft. Jeg beklager at jeg ikke er en robot og var emosjonelt påvirket  av hennes bortgang og ble nødt til å være borte fra jobb. 

Jeg beklager at jeg ble syk og holdt meg hjemme slik at jeg ikke skulle smitte noen andre. 

Jeg beklager at jeg har arbeidet 47,5 timer i uka (uten overtidsbetalingen jeg har krav på) de siste 7 månedene og derfor har lite annet valg enn å sette opp legetimer i undervisningstiden. 

Jeg er helt klart en grusom ansatt, og for det ønsker jeg å beklage. Jeg vet at du hater folk som forteller deg hvordan du skal gjøre jobben din, men jeg vil anbefale deg å begynne å lete etter min erstatter. 

Øyeblikkelig. 

Med vennlig hilsen, 

…»

 

Jaja, skal man først si opp kan man like gjerne gjøre det med et smell!

Forhåpentligvis finner denne unge kvinnen seg en ny jobb der sjefen er litt mer medmenneskelig. DEL gjerne dette hvis du også synes at sjefen fikk beskjed som fortjent!