Legen ble sjokkert over babyens magre kropp. Når hun tar av bleien ringer hun til POLITIET

41471

Alle foreldre er usikre til tider. Man har en nydelig liten skapning som her helt avhengig av seg hele døgnet, og det kan føles litt overveldende i begynnelsen.

Men alle spørsmål og usikkerheter man har går som oftest over etter noen dager eller uker når man blir bedre kjent med babyen sin, og man kan alltids ringe noen får å spørre om råd og hjelp.

Men dette paret fra Oklahoma, USA, hadde virkelig ikke peiling når de fikk barn, og var heller ikke gode nok foreldre til å spørre noen om hjelp. De to behandlet de to tvillingjentene sine så dårlig at det var like før babyene mistet livet.

Jentene var 9 år gamle da myndighetene i desember i fjor endelig fikk beskjed om hva som foregikk. Grunnen? De to foreldrene Kevin Fowler og Aislyn Miller hadde latt det gå så langt at de måtte ta tvillingene med til sykehuset. Der fikk personalet sjokk når de så de stakkars jentene.

Babyene veide bare rundt halvparten av det de burde gjøre, og så ut som to små skjeletter. De var skitne, og hadde alvorlige bleieutslett og liggesår. Legene som behandlet jentene var helt forskrekket. I den ene bleia fant de en larve, og de fant avføring på øret hennes.

Den andre lille jenta hadde fått et hårstrå rundt fingeren, og det hadde sittet fast der så lenge at det hadde blitt et stort sår.

Mammaens unnskyldning var elendig. Hun forklarte at hun og kjæresten ikke hadde noen erfaring med å ta vare på barn, og at de heller ikke hadde sykeforsikring og dermed ikke kunne ta med barna til lege og helsesøster. De hadde ikke vært til legen med barna siden de ble født.

Uvitenhet er ingen gyldig unnskyldning for å nesten ta livet av barna sine, og politiet grep inn øyeblikkelig. De arresterte foreldrene, samt en eldre slektning som hadde passet på barna og ikke anmeldt tilstanden deres til myndighetene.

Politiet dro også innom hjemmet deres, og kunne bekrefte at det ikke var noe sted som egnet seg for babyer. Det fantes katteavføring på veggene og de fant larver i barnas lekeområde.

Politiet i Oklahoma bekrefter at dette er den verste saken av barnemishandling de har sett. Heldigvis ble det oppdaget før det var for sent.

Nå har begge jentene fått god behandling, og de har blitt mye bedre. Nå håper alle at jentene kan bli adoptert bort til en god familie som kan gi dem all den omsorgen og kjærligheten de fortjener!

Dette burde aldri ha skjedd, og ingen barn skulle måtte bli utsatt for slik mishandel. SE videoen nedenfor, og DEL hvis du også håper at foreldrene får en streng straff!