16. juli 2024

De finner en forlatt baby i buskene. Da ser legen detaljen på magen og skjønner det FRYKTELIGE

Det er en grusom statistikk, men den er dessverre sann: Hvis du blir født som jente i India, har du dobbelt så stor sjans for å dø enn hvis du blir født som gutt.

Dette er jo selvfølgelig helt uakseptabelt, men hele 180 barn forsvinner hver dag i landet, og det blir antatt at dette er nyfødte jenter som blir kastet bort av foreldrene sine.

Grunnen? Mange kulturer i ser på gutter som mer verdifulle enn jenter, og mens gutter vil gi foreldrene økonomisk trygghet i fremtiden, vil jenter bli en økonomisk byrde for fattige familier.

Dette har ført til at landet nå får langt flere gutter som vokser opp enn jenter, og vi håper derfor at denne videoen vil vise at alle liv er like mye verdt – uansett kjønn, hudfarge, sosial status eller seksualitet man har.

Denne historien begynte med en vanlig mann som ble en uventet helt da han gikk seg en tur og kom over en hjelpeløs babyjente i buskene – helt alene og forlatt.

Den vesle jenta var dekket av små sår og mannen ringte straks etter hjelp. Snart kom det ambulansepersonell til stedet, og kunne gi jenta livreddende hjelp.

Politiet mistenker at jenta ble forlatt til å dø av foreldrene sine – fordi hun var en jente.

På sykehuset fikk de fjernet taggene fra buskene og jorden fra den sarte huden hennes, vasket henne og så til at hun fikk spise. Snart var hun ute av fare, og kom seg raskt – for en kampvilje på den lille!

Heldigvis for henne ble hun funnet i tide, og de håper at hun får seg et godt hjem. De er få jentebabyer i landet som er så heldige – utallige babyer blir forlatt for å dø uten at noen noengang oppdager dem. De blir aldri funnet.

Heldigvis finnes det de som jobber utrettelig for å forhindre barnemord og for å spre kunnskap om dette problemet til hele verden, slik som Invisible Girl Project.

Kanskje ved å spre kunnskap og ved hjelp fra gode mennesker, vil det én dag bli slutt på disse umenneskelige drapene. Frem til da der det opp til oss alle å spre dette budskapet: Alle barn er verdifulle og har en plass her i verden!

SE videoen nedenfor, og DEL gjerne denne historien for å hjelpe å spre budskapet.