Mannen ser 8-åringen stå alene og gjør det UTENKELIGE. Det kameraet fanger sjokkerer millioner!

4615

Det er alle foreldres verste mareritt å miste barnet sitt i en folkemengde, når man vet at det er grusomme mennesker der ute som ønsker å skade og utnytte barn.

Denne filmen begynte som et sosialt eksperiment der de ville finne ut hvor mange som ville hjelpe en 8 år gammel jente som hadde gått seg bort og ikke kunne finne mammaen sin. Men til tross for at de fikk mange viktige reaksjoner var det noe de ikke var forberedt på: En pedofil mann er ute etter jenta i filmen.

De begynner å filme. Jenta står alene og går bort til fremmede og sier at hun har mistet mammaen sin og om de kan være så snill å hjelpe henne. Mange stopper og tilbyr å hjelpe. De tilbyr henne penger til bussen hjem, gir henne telefonene sine slik at hun kan ringe mammaen, og ringer til og med til politiet slik at de kan hjelpe. De smiler til henne og sier at alt vil gå bra.

Men det er også de som reagerer helt motsatt.

Den lille søte jenta spør en mann om han kan hjelpe henne, og han svarer frekt: «Jeg vet ikke hvem moren din er,» og går fort videre. Når hun løper etter ham og spør pent igjen, dytter han til henne og sier «Kom deg til helv*** vekk fra meg!»

Flere andre ser henne og går forbi, men snart stopper det en gammel mann.

Han blir oppriktig bekymret for henne når han hører at hun har gått seg vill og ikke finner mammaen sin, og det ser ut som om han kommer til å hjelpe henne. Da dukker det plutselig opp en større, yngre mann og griper tak i henne.

Den yngre mannen har hørt at hun er alene og lyver raskt: «Jeg så akkurat moren din der borte – hun roper på deg. Jeg skal ta deg til henne, bli med meg!» Han drar hardt i den vesle jenta.

Da griper den gamle mannen inn. Ut av rent instinkt, mot en motstander han ikke har noe håp om å vinne over i en kamp, griper han tak i mannens arm, og ber ham slippe henne.

Mannen bak filmen løper til. Han er den eneste av dem som kjenner jenta, men mannen lyver enda: «Jeg bor i bygningen hennes, jeg kjenner henne. Jeg skal ta henne med hjem.» Han fortsetter å dra i jenta såpass mye at produsenten av filmen ringer til politiet.

Når politiet kommer til stedet tar de navnet hans, og sjekker det opp imot databasen deres. Det som kommer opp får det til å ga kaldt nedover ryggen på alle de nesten 27 millioner menneskene som har sett videoen: Han er ettersøkt av politiet og er tidligere dømt for pedofili.

SE den skremmende videoen nedenfor, og DEL dette med vennene dine på Facebook! Alle må advares mot disse grusomme menneskene som kan dukke opp når man minst venter det!