16. juli 2024

19-åringen skjuler hvordan barna EGENTLIG døde. Dødsårsaken får politiet til å se rødt!

Alle som har barn kjenner godt til den stadige bekymringen om hvordan barna har det når man ikke kan se dem direkte.

«Er de sultne? Tørste? Redde? Puster de? Har de skadet seg? Er de lei seg? Trenger de meg?» – dette er bare noen av spørsmålene som går igjennom hodene til foreldre når de er borte fra barna sine. Men slik tenkte dessverre ikke denne unge mammaen.


Den 19 år gamle tobarnsmoren Amanda Hawkins fra Texas, USA, ville dra på fest med vennene sine en varm sommerdag. Men istedenfor å leie en barnevakt til ett år gamle Brynn og to år gamle Addyson, gjør denne tenåringsmoren noe helt uforståelig: Hun lar bare barna sitte innesperret i bilen mens hun selv fester.

Hun har ikke åpnet noen vinduer, og heller ikke lagt igjen mat eller vann til de to små barna. Vennene hennes gir Amanda av og til beskjed om at barna gråter i bilen, men hun ignorerer dem. Brynn og Addyson sitter innesperret i den varme bilen i 15 timer.

De andre gjestene følger snart morens eksempel, og slutter også å bry seg om velferden til de to småbarna. Når mammaen drar tilbake til bilen etter den 15-timer lange festen, er barna bevisstløse. Og det er ikke rart – innsiden av bilen er glovarm.

Plutselig blir mammaen redd. Ikke nødvendigvis for livene til barna sine, men for politiet om de finner ut hva hun har gjort.

Hun tør ikke ta dem med til sykehuset slik, så hun drar hjem og vasker barna og skifter klærne deres. For hvert minutt som går blir tilstanden deres mer kritisk. Så, når hun endelig tar med døtrene til et legekontor, lyver hun til legene og sier at de besvimte i parken.

Legene reagerer lynraskt når de ser de små barna, og de sender dem i all hast til universitetssykehuset i San Antonio, som er en time unna.

Men det er for sent: Vesle Brynn og Addyson dør begge to bare noen timer etter at de kommer frem.

Først tviholder den festglade tenåringsmoren på historien om at jentene bare besvimte i parken, men hun knekker til slutt i politiavhøret. Hun innrømmer å ha latt døtrene på ett og to år sitte alene i den varme bilen i 15 timer.

Amanda ble dømt til to år i fengsel for den grusomme handlingen som kostet begge barna hennes livet. Men verken politiet eller legene i saken klarer å riste dette av seg: «Dette er den verste saken av barnemishandling jeg har sett i mine 37 år i denne jobben,» fortalte etterforskningslederen, Sheriff Hierholzer.

Denne egoistiske, kalde, og utspekulerte moren har sjokkert mennesker over hele verden med denne saken. Og hun fikk bare to år for det! DEL denne historien med vennene dine på Facebook om du mener hun fortjente langt verre straff enn det hun fikk!