Kvinnens UTROLIGE heltedåd i London: «Reddet livet til 20 personer»

376

Like etter kl. 23.00 på lørdag kveld fikk London nok en gang smake på hatet til terroristene. Men denne gangen kjempet beboerne hardt imot.

Sju personer er bekreftet døde og rundt 50 er skadde etter lørdagens terrorhandlinger, da terroristene kjørte en lastebil inn i en folkemengde på en bro, og så gikk for å knivstikke og drepe så mange de kunne på noen nærliggende utesteder.

Beboere i London var snare til å åpne sine hjem for fremmede som trengte et sted å sove, en kopp te, eller bare noen å snakke med. Men en drosjesjåfør forteller om en kvinne som gjorde noe særdeles heroisk.

Drosjesjåføren Aksha Patel forteller til Sky News at et par som hadde hoppet inn i taxien hans hadde barrikadert døren til en restaurant der terroristene prøvde å ta seg inn. På den måten hadde de andre gjestene og ansatte klart å komme seg ut bakdøren.

«De hindret mannen fra å ta seg inn i restauranten. Kvinnen skjønte at det var onde mennesker som prøvde å komme seg inn, så hun blokkerte døren med kroppen sin. Hun klarte å holde døren i noen sekunder før de overmannet henne. Hun må ha reddet kanskje 20 menneskers liv,» forteller Patel.

Kvinnen klarte på utrolig vis å komme seg unna sammen med kjæresten, og de løp sammen til tryggheten i Patels taxi.

Cressida Dick, sjefen for Londonpolitiet dro til sykehuset søndag morgen for å besøke de skadde. Der fikk hun høre de hjertevarmende historiene om folks heltemot den kvelden.

«Mange, mange mennesker risikerte sin egen sikkerhet for å hjelpe andre, for å behandle de hardt skadde og for å konfrontere gjerningsmennene. Jeg hyller alle som kom for å hjelpe de i nød under dette grusomme angrepet. Jeg er sikker på at de reddet liv,» forteller hun og fortsetter:

«Mine tanker går til de drepte, skadde og familiene til de uskyldige som døde når de var ute og nøt en lørdagskveld i hovedstaden.»

For et utrolig heltemot av denne kvinnen – og alle som var med å hjalp på lørdag! DEL gjerne historien for å hylle deres fantastiske innsats!