Mammaen ser babyens merkelige blemmer. Da avsløres barnevaktens mørke HEMMELIGHET!

5954

Hvis du har barn så vet du hvor deilig det kan være å få tak i en barnevakt om du plutselig må ut noen timer. Men denne mammaen skulle nok ønske at hun hadde holdt seg hjemme den dagen…

Hun hadde måttet dra ut noen timer, og etterlot sin seks måneder gamle baby med 36 år gamle Ismelda Ramos Mendoza, fra Bladensburg i USA.

Men når hun kom hjem igjen fikk hun sjokk: Datterens små føtter var helt dekket av hissige blemmer!

Øyeblikkelig spurte hun barnevakten om hva som hadde skjedd, men Ismelda bare svarte at hun ikke hadde noen anelse.

Mammaen aksepterte ikke dette svaret, og ringte til politiet.

Mens barnevakten var i avhør ble babyen kjørt til sykehuset der hun fikk behandling for de store brannskadene på føttene hennes.

Snart kom sannheten frem: Ismelda hadde blitt forbannet på babyen som ikke ville slutte å skrike når hun lagde mat, så hun hadde straffet henne ved å trykke babyens føtter ned i stekepannen.

Dette er det mest forferdelige jeg har lest på lenge, og jeg håper virkelig at dette monsteret av en kvinne får streng straff!

Barnevakten bør virkelig være en person man stoler hundre prosent på, og bør intervjues grundig før de får jobben..! Det er tross alt tryggheten til barna våre det er snakk om.

Vi hyller alle gode barnevakter der ute som gjør hverdagen lettere for oss, og ber en stille bønn om at slike umennesker som dette får smake sin egen medisin..!

DEL denne historien med vennene dine på Facebook om du er enig!