Sangeren Pink ble kritisert for å amme babyen sin ute. SVARET hennes er genialt!

282

Det er mange som helst vil at ammende mødre kun skal gi babyene sin melk når de befinner seg i hjemmet, eller at de bør ha ‘anstendighet nok’ til å gjemme seg bort på offentlige toaletter når de er ute blant folk.

Det finnes flere sosiale eksperiment som er gjort og lagt ut på YouTube der unge, ammende mødre blir skjelt ut for at de ‘blotter seg’, og blir fortalt at det de gjør er ‘motbydelig’.

Slike reaksjoner på amming var dråpen som fikk begeret til å renne over for sangeren Pink, som selv er tobarnsmor.

Et innlegg delt av P!NK (@pink)

Hun er ikke kjent for å være særlig forsiktig, og la ut et bilde av seg selv på Instagram. Der ammer hun tydelig sin 5 måneder gamle sønn Jameson mens de er ute på en liten gåtur. Og kommentarene tok helt av.

Et innlegg delt av P!NK (@pink)

Mens mange støtter henne og synes at det hun viser er helt naturlig og vakkert, er det de som snakker om at det er ‘perverst’.

Til dem sier sangstjernen: «Jeg mener at amming er sunt og naturlig, og det beroliger barnet mitt. Jeg gir faen i hva andre skulle mene!»

Et innlegg delt av P!NK (@pink)

Jeg håper virkelig at de som kritiserer ammende mødre tenker seg om – det er INGEN mødre som fortjener å bli kritisert og angrepet av fremmede når de mater babyene sine!

Hva mener du om dette? DEL gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook om du er enig med Pink!