Han kjøpte en gammel skolebuss. Men det han gjorde med den? Sjekk innsiden!

493

Mannen du får møte i videoen nedenfor heter Jade. I ung alder startet Jade et fremgangsrikt bedrift i Vancouver, USA.

Han hadde alt man kunne tenke seg, men med tiden innså Jade at han ikke levde et liv som gjorde han lykkelig. Han har en stor kjærlighet for naturen og de enkle ting i livet, så han bestemte seg for å skape et hjem rundt disse aspektene.

Jade kjøpte en gammel skolebuss og forvandlet den til et utrolig koselig hjem for ham å bo i. Han har gjort utsiden av bussen betydelig mer attraktiv enn den typiske, gule skolebussen – men det er innsiden som virkelig imponerer!

 

[adsense2]

 

I videoen nedenfor tar Jade oss med på en rundtur i sitt nye hjem. Se selv nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!