22. juni 2024

Jon Bon Jovi åpner unik restaurant: Her får fattige familier, gamle og hjemløse GRATIS mat

Alle som hørte på musikk på 80-tallet vet hvem sangeren Jon Bon Jovi er, og husker kanskje spesielt sanger som «It’s My Life» og «Livin’ On A Prayer». Men visste du at denne store artisten også har et stort hjerte for de svakeste i samfunnet?

Jon Bon Jovi skapte overskrifter over hele verden da det ble klart at han sto bak det sosiale prosjektet Soul Kitchen i USA.

Det eneste som skiller denne restauranten fra alle andre er at menyene ikke har noen priser på dem!

Det betyr at de som har råd kan betale 20 dollar (178 kr) for en rett, mens en annen kan betale 0 kr for hele familien hvis det er alt de har råd til den dagen. Ofte betaler de som kan langt mer enn de strengt tatt «må» fordi de ønsker å hjelpe andre familier, gamle og vanskeligstilte i lokalsamfunnet – for en fantastisk måte å få frem det beste i folk!

Man kan også arbeide som frivillig i restauranten, eller på gården der de dyrker ingrediensene sine naturlig og økologisk.

Det er 821 MILLIONER mennesker som lever i konstant sult i verden i dag, og det er godt å se at flere ønsker å gjøre noe for å redusere dette enorme antallet.

For et fantastisk tiltak av Bon Jovi! Han mener at ingen skal måtte sulte, og det varmer hjertet å se at folk er så ivrige til å hjelpe. DEL hvis du også synes dette var en fantastisk god idé!