16. juli 2024

1-åringen kledde seg ut som dette. Da fikk hun brev fra slottet!

Det er mye man kan kle seg ut som på Halloween. Men hvis du allerede har to corgier som også er dine beste venner, er ett valg mer åpenbart enn alle andre!

For eksempel var valget enkelt for Jalayne Sutherland, en 1 år gammel jente fra delstaten Ohio i USA. Hun kledde seg ut som Storbritannias dronning Elizabeth da hun gikk «knask eller knep» fra dør til dør.

Hennes mamma, Katelyn, elsket antrekket så mye at hun sendte et bilde av datteren sin til Buckingham Palace. Og da fikk hun et svar!

Katelyn sier til The Sun: ”Den største inspirasjonen for antrekket var faktumet at våre corgier er vår datters beste venner. Vi ønsket å gjøre noe der hundene kunne være en del av kostymet, og vi er store fans av kongefamilien.”

Lille Jalayne fikk mange komplimenter for antrekket sitt på gaten. Folk bukket regelmessig og kalte henne ”Deres Majestet”.

Helt uventet fikk Katelyn et brev i respons på bildet hun sendte.

”Dronningen er veldig glad for at du sendte dette brevet til henne, og hun ble glad for å se bildet av Jalayne i hennes flotte antrekk”, skrev en assistent for dronningen.

I tillegg var det litt annen informasjon om Elizabeths corgier, ”Jalayne vil kanskje like å lese det.”

For en fantastisk overraskelse å få et brev fra Storbritannias slott!