Kvinnen lot stedatteren dø i den kokvarme bilen. Nå har hun fått BOT – på bare 212kr!

484

Noen ganger virker det ikke som om verden er rettferdig i det hele tatt, men det er da også bra å snakke om det – slik at det ikke skal gå ubemerket hen!

Daily Mail rapporterer nå at denne 30 år gamle kvinnen fra Pennsylvania, USA, fikk sin straff etter å ha forårsaket stedatterens død sommeren 2016. Og straffen er så mild at den får jentas familie til å se rødt!

Den 22. juli 2016 kjørte den da 28-årige Renee Borgess til jobb. I baksetet hadde hun den 4 år gamle stedatteren Samira og sin egen sønn, 2-årige Isaac. På veien til jobb kjørte hun Isaac til barnehagen, men sier at hun glemte å kjøre Samira til barnehagen hennes.

 

Istedenfor kjørte hun rett til jobb, parkerte bilen på en avsides plass uten skygge, låste bilen og gikk inn. Med 4-åringen fremdeles fastspent i baksetet.

Seks og en halv time senere kom Renee tilbake igjen, og finner stedatteren livløs i bilen. Hun blir hastet til sykehuset, men livet står ikke til å redde. Det hadde vært en svært varm sommerdag, og det estimeres at temperaturen inne i bilen kan ha nådd opp mot 49 grader celsius.

Facebook/William Motyka

 

Under rettssaken ble kvinnen forsvart med at hun var «kronisk trett og stresset» på grunn av planleggingen av bryllupet med kjæresten, Samiras pappa, og at hun trossalt «ikke glemte barnet med vilje».

Det var få som trodde at det skulle være god nok grunn til å slippe straff, men da dommen kom fikk alle sjokk: kvinnen ble frifunnet og måtte bare betale en liten bot på 25 dollar, som tilsvarer rundt 212kr!

Kilde: Lycoming County Police

 

4-åringens familie og deres venner ble så opprørte og sinte at de endte med å bli kastet ut fra rettssalen – og vi forstår dem godt! Glemsel, stress og søvnmangel er ingen unnskyldning for å ta livet av en liten jente, enten det er gjort med vilje eller ei!

Hva mener du om denne «straffen»? DEL gjerne på Facebook!