Hun følte seg «kjerring-aktig», men etter timer i frisørstolen er hun ikke til å kjenne igjen!

1184

Det er lett nedprioritere utseendet sitt når man faller inn i en trygg og travel rutine, og ofte fører det til at man får dårligere selvbilde… Men slapp av, det er ofte ikke mye som skal til for å føle seg tipp topp igjen!

Mamma Diana kjente selv nettopp dette på kroppen, etter at hun hadde gått ned masser i vekt. Hun følte seg gammeldags og «kjerring-aktig», og visste ikke helt hvordan hun skulle kle eller style seg selv lenger.

Da søkte hun om hjelp fra de berømte «Makeover Guy», Christopher Hopkins, og han stilte selvfølgelig opp!

The Makeover Guy brukte sine magiske frisør-talenter for å gjøre Diana mer ungdomslig og vakker – og resultatet er helt enestående!

Diana hadde fra før langt, grålig hår, og ønsket gjerne en forandring: «Jeg vil ha det kort!» sier hun i frisørstolen, og legger all sin lit på at Christopher skal ta godt vare på henne, og få henne til å se vakker ut.

Og det klarte han! SE den utrolige forvandlingen selv i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes at hun så 10 år yngre ut etterpå!