Kvinnen nektet å følge rådet om å avlive den stygge gatehunden: 3 mnd senere ser han SLIK ut

1829

Da Andrea fant den hjelpeløse lille hunden på gata i Bali fikk hun sjokk over å se hvor svak og dårlig den var. Hunden var nesten helt ribbet for pels, han var full av sår og kunne knapt gå.

Andrea kunne ikke bare stå å se på. Forsiktig plukket hun opp den skjelvende hunden i armene sine, og tok ham med til nærmeste veterinær. Men der fikk hun en iskald beskjed: «Hunden bør avlives – det er ingenting som kan gjøres for ham.»

 

Men Andrea var uenig. Hun hadde sett noe i øynene hans – en takknemlighet og styrke – som hun ikke kunne ignorere. Hun gav ham navnet Benji, og tok ham med seg hjem.

Hun renset alle sårene hans, badet ham, gav ham antibiotika, og smurte den skadde huden hans inn i kokosolje hver dag.

 

Bare noen få uker senere hadde hun allerede motbevist bedømmelsen til veterinæren. Benji hadde en stor matlyst, og ble friskere og sterkere for hver dag som gikk. Så snart huden hans begynte å heles, vokste også pelsen ut igjen!

Og bare 3 måneder etter at de to først møttes er Benji nå så god som ny: Han ser ut som en søt og lykkelig liten hårball!

 

Andrea har allerede en hund og en reddet kattunge fra før, og Benji passer perfekt inn i den lille familien. Nå kan han se frem til å nyte resten av sitt liv i et kjærlig hjem, og han nyter hver dag til det fulle!

 

Så bra at Andrea ikke fulgte veterinærens råd! Med litt omsorg og kjærlighet klarte hun å forvandle en halvdød løshund til et familiemedlem som skinner av lykke og kjærlighet. SE videoen nedenfor, og DEL gjerne historien med vennene dine på Facebook!