Jeg hadde ALDRI trodd at de skulle lykkes. Og det bare ved å male og spikre sammen 12 paller!

965

Paller pleide å være noe som ble brukt til å laste og frakte forskjellige varer med, og ble gjerne hugget opp og brent eller kastet etterpå. I dag derimot har folk virkelig fått øynene opp for hvor mange muligheter disse pallene byr på, noe som har har gjort at paller har blitt en svært populær trend i innredningen i mange norske hjem.

Å ha paller i hus gir en vintage look til hjemmet, og det finnes uendelig mange måter å  lage dem til på. Tidligere har vi vist paller brukt som flotte blomsterkasser og bord, men denne gangen er det sofaer som står for tur!

De første variantene viser sofaer som passer helt perfekt til et hjemmekino-rom, mens de siste to vider litt mer «vanlige» sofaer som passer perfekt i stua.

Her ble 12 paller brukt, og de ble pusset og svartmalt.

Legg så på noen madrasser på de tre nivåene…

…legg på noen pynteputer, og vips så har du en herlig hjemmekinosofa!

Her har vi den samme ideen, men i en lysere variant. Hvilken likte du best?

 

Det ser så koselig ut! Her er det noe for hele familien: Barn, ungdommer, mor, far og husdyr kan lett samles her i helgen for å se film, og ungene kan invitere venner over – her er det plass til alle!

Denne varianten er litt annerledes, hvor man kan strekke seg godt ut fremme. Den er minst like effektiv og fin!

Å kjøpe en ny sofa kan være utrolig dyrt… Men om du lager den selv får du den nøyaktig som du vil til kun en brøkdel av prisen!

Alt man trenger er jo bare noen gamle paller, litt sandpapir og maling. Legg på madrasser og puter igjen, og du får en helt perfekt sofa til din stue.

Kunne du tenkt deg noen av disse sofaene? DEL gjerne disse gjør-det-selv tipsene med vennene dine på Facebook, slik at de også kan bli inspirerte til å bruke paller!