Mannen sirkler rundt den 5-årige jenta. Da gir hun en kommando og hunden gjør DETTE:

1480

Hunder er ikke bare menneskets beste venn, men også vår modigste beskytter – det vil i hvert fall denne videoen bevise!

Protection Dogs Plus i New Hampshire er en gruppe som er opptatt av at hver mann, kvinne og barn skal kunne føle seg helt trygg i sitt eget hjem. Derfor trener de opp schæfere og belgiske malinois (de to hunderasene som anses for å være de beste for beskyttelse) for å forsvare familiene de bor med.

Men mens typiske vakthunder vanligvis ikke er en like stor del av familien, er disse trent til å beskytte på kommando – ikke hele tiden – slik at de derfor også kan være familiens bestevenn og barnas morsomste lekekamerat.

I videoen nedenfor ser man 5-årige Lyla trene med familiens hund Arko, mens pappa Khaled oppfører seg truende mot den lille jenta – og reaksjonen til Arko er helt utrolig.

Så snart Lyla gir beskjed om at hun er i fare, beskytter hunden henne med kroppen sin, mens han bjeffer og advarer «angriperen». Og når mannen fremdeles kommer nærmere, angriper hunden uten å nøle – alt for å beskytte jenta si!

Arko er virkelig en veltrent hund, og på fritiden er han familiens bestevenn!

SE videoen selv nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!