Dette bildet av babyen som sover på legens skulder viser noe UTROLIG viktig:

1192

Dette rørende bildet av legen som koser med en sovende baby mens han jobber har tatt nettet med storm. Grunnen? Det viser hvor viktig medmenneskelighet er i vanskelige situasjoner.

Dr. Muir Wallace fra New Zealand var på jobb som overlege på akutten ved Waikato Hospital, da mammaen og den lille babyen hennes ble fraktet inn.

Mammaen var svært dårlig. Hun måtte gjennom en rekke tester i den nesten timen, og babyen hennes gråt og gråt, til tross for de mange snille sjelene som prøvde å trøste ham.

Da kom Dr. Wallace til unnsetning.

Dette skriver en kollega på Facebook under bildet med tittelen «Noen ganger er en klem alt man trenger»:

«Dette er et litt annerledes innlegg enn det jeg pleier å publisere, men jeg følte jeg måtte dele.

Den eldre av de to i bildet er Muir – en av våre akutt-leger. Den lille gutten var her med mammaen sin, og trengte virkelig en liten høneblund. Dessverre var mammaen hans uvel, og måtte ta noen tester. 

Flere personer prøvde, men Muir var den eneste som klarte å roe ham. Så, i en hel time mens han jobbet som overlege (over hele akutten), måtte Muir absolutt multitaske. Bare et lite eksempel på alle de små tingene som ofte går usett i hverdagen. 

Takk til mammaen for godkjennelsen til å publisere dette bildet – jeg håper du snart føler deg mye bedre!»

 

Bildet forårsaket raskt en storm av kommentarer, og flere av Dr. Wallace sine tidligere pasienter skrev for å bekrefte hvilken fantastisk lege og godt medmenneske han er. Han sørger alltid for at barn føler seg trygge og kan le og smile til tross for smerter og ubehag, og han betrygger stressede foreldre ved å hele tiden forklare stegene de tar videre. Dette er helt klart en lege med barnetekke!

 

Det er dessverre ofte slik at vi ikke gir helsepersonell nok skryt for alt det de gjør for oss. De må ikke bare behandle skadene og sykdommene våre, men også støtte oss når vi føler oss mest usikre og redde.

DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også mener at helsepersonell og Dr. Wallace fortjener en hyllest!