Mannen i rullestol motbeviser alles fordommer når han danser: Så vakkert at jeg får GÅSEHUD

398

Aldri la motgangen du møter i livet definere deg eller drømmene dine. Selveste Walt Disney sa: «Hvis du kan drømme det, kan du gjøre det!» og det er nettopp det denne mannen gjør når han danser – sittende i en rullestol.

Piotr Iwanicki klarer seg ikke uten rullestolen, men det stopper ham ikke fra å danse sammen med sin nydelige dansepartner, Marisa Hamamoto. De to er uslåelige sammen, og det unike paret knuser alle fordommer rettet mot mennesker med funksjonsnedsettelse.

Begge danserne tilhører dansekompaniet Infinite Flow, som ønsker å utfordre folks fordommer og vise mennesker verden rundt at alt er mulig – rullestol eller ikke.

I videoen nedenfor kan du se hvordan Piotrs rullestol ikke er noe hinder for dansen, men snarere at den åpner opp nye muligheter for innovativ og inkluderende koreografi.

Nummeret deres er nydelig å se på, og jeg elsker at mye av koreografien virkelig bruker rullestolen og gjør den til en del av dansen – bravo!

SE den inspirerende dansen i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook slik at de også får se at en rullestol ikke er noe hinder for lidenskap til dans!