Mobberne håner hennes «ekle» bein. Da legger hun ut nærbildet som får ALLE til å tie!

682

Alle mennesker er like mye verdt, uansett hvor de kommer fra eller hvordan de ser ut – slik er det i hvert fall i min bok. Men det er det ikke alle som er enige i.

Det finnes de der ute som mer enn gjerne mobber de som ser litt annerledes ut, og føler seg bedre når de trykker ned andre mennesker.

Det var dette som skjedde med amerikanske Jaqueline Adan, men hun hadde et svar som skulle få mobberne til å holde munn.

Jaqueline veide nemlig tidligere over 220 kg, og har kjempet med vekten store deler av livet. Endelig hadde hun klart å forandre mat- og treningsvanene sine, og raste snart ned i vekt.

 

Hun gikk faktisk ned hele 150 kg!

Men det var bare ett problem, og det er ett problem som mange overvektige får merke når de går mye ned i vekt på kort tid: huden henger ikke helt med, og blir slapp og løs.

For Jaqueline førte dette til at hun skammet seg over å vise frem kroppen sin, og da spesielt beina.

Men så bestemte hun seg: Ingenting skulle få lov til å hindre henne i å nyte livet, og hun skulle leve livet til det fulle!

Hun følte seg endelig tilfreds i sin nye, lettere kropp, og dette skulle hun feire ved å gå i badedrakt når hun dro på ferie.

Men så skjedde det hun hadde fryktet. Hun tok på seg sin splitter nye badedrakt, og gikk ned til svømmebassenget. Og der satt mobberne. Et par ved bassenget begynte å peke og le av beina hennes, og gikk så langt som å ta bilder av henne.

Jaqueline ble så rystet over denne oppførselen fra voksne folk, at hun skrev et sterkt innlegg på Instagram om hendelsen, og la ved sitt eget bilde: et nærbilde av beina hennes.

På denne måten sier hun til mobberne: «Ja, slik ser kroppen min ut, og jeg er stolt over den!»

Vi er så stolte av Jaqueline, og synes at hun er et forbilde. Ingen fortjener å hånes på denne måten, og vi krysser fingrene for at karma slår til på paret ved bassenget! DEL om du er enig!