Den hjemløse katten gir kvinnen en klem hun sent vil glemme. Men så skjer det UUNNGÅELIGE!

1317

Studenten Rachel Griggs fullførte nylig sin tid som praktikant ved det lille omplasseringssenteret for dyr i Potsdam, New York. Men praktikantoppholdet skulle gav henne så mye mer enn bare studiepoeng.

Helt siden hun var liten har hun ønsket å bli veterinær, og denne drømmen har bare vokst siden hun begynte på veterinærstudiet. Men det var vanskelig å forlate senteret. «Det var en av de siste dagene mine på omplasseringssenteret, og det var utrolig vanskelig for meg å ta farvel med dyrene. De var alle små mirakler,» forteller Rachel.

Det vanskeligste øyeblikket kom når hun måtte ta farvel med katten Tim. De to hadde utviklet et utrolig tett bånd, siden han var den første Rachel fikk ansvaret for på jobb. Tim var svært syk og redd, og han ville kun spise og drikke når det var Rachel som matet ham.

«Jeg løftet ham forsiktig opp fra boksen hans og la ham mot skulderen min. Timmy begynte øyeblikkelig å kose seg mot nakken min og purret mens han dro klørne forsiktig gjennom håret mitt. Da begynte tårene å renne, og jeg bestemte meg for at jeg verken kunne eller ville skuffe Tim ved å forlate ham,» sier Rachel.

Uheldigvis bor Rachel på universitetet, og der er det strengt forbudt å ha kjæledyr.

Men Rachel gav ikke opp. Hun gjorde alt i sin makt for at hun og Tim skulle kunne holde sammen, og til slutt kom hun frem til løsningen: Tim kunne bo med moren hennes – endelig skulle han få seg et nytt, kjærlig hjem!

Disse to orket ikke tanken på å ikke se hverandre igjen, så da var det en god ordning at moren til Rachel kunne ta vare på ham mens hun var på skolen. Nå kommer sikkert Rachel til å dra mer hjem til moren sin også for å ta vare på Tim, så dette ble jo en fin ordning for alle!

Del gjerne denne fine historien med vennene dine på Facebook!