9 mishandlede hunder blir funnet dumpet utenfor kennelen: Så oppdager de det UHYGGELIGE

9185

Hunder er blant de vennligste og mest lojale skapningene på jord, og det er derfor det gjør ekstra vondt når vi ser at de blir mishandlet og forlatt av mennesker som ikke bryr seg det spor om dem.

Dette er dessverre en slik historie, men heldigvis har den en lykkelig slutt!

Den 7. januar i år ble sjefen for Furry Friends Refuge (i Iowa, USA) møtt av et hårreisende syn. Andrea hadde akkurat ankommet jobben tidlig på morgenkvisten da hun oppdaget to bur med totalt ni små hunder inni.

Facebook/Furry Friends Refuge

 

Hundene var i svært dårlig forfatning, og det var tydelig at de ikke hadde fått verken kjærlighet eller omtanke på svært lang tid. De var fulle av vonde floker og flere av dem hadde lopper som skapte ubehag.

Facebook/Furry Friends Refuge

 

De fikk god pleie av Andrea til de ble friske, men ingen ville ha dem fordi de var så dårlig stelt. Da kom eieren fra hundesalongen Bark ‘n Bubble til unnsetning!

Hun fortalte at hun dessverre ikke kunne adoptere hundene selv, men at hun gjerne kunne klippe og stelle dem, slik at det ble lettere å finne gode hjem til dem.

Og slik ser noen av dem ut før og etter!

Facebook/Furry Friends Refuge
Facebook/Furry Friends Refuge
Facebook/Furry Friends Refuge

 

Nå håper vi at samtlige hunder får seg nye, snille familier som kan elske og ta vare på dem slik de fortjener. DEL gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook hvis du også gjør det!