Tre menn omringer det gamle pensjonistparet: Da innser politiet hva som holder på å skje

4019

Det eldre ekteparet i denne videoen er 101 og 100 år gamle, og de hadde stanset på en bensinstasjon da hendelsen fant sted. De var på vei tilbake inn i bilen da tre store menn satte øynene i dem.

På grunn av kvinnens høye alder (101 år) begynte beina hennes å svikte under henne da hun forsøkte å komme seg inn i bilen, og ektemannen hennes slet med å hjelpe henne alene. Det var da de tre mennene dukket opp fra intet – og kom for å hjelpe til!

En politikvinne hadde stanset da hun så det gamle paret, men skjønte snart at de var i gode hender. Hun bestemte seg heller for å filme mennenes gode gjerning, om ikke annet enn et bevis på de unge mennenes respekt og omtanke for de eldre fremmede.

Videoen viser hvordan de trygt og varsomt hjelper den gamle kvinnen inn i passasjersetet i bilen, og gir dem et vennlig farvel. Man ser også hvor inderlig ektemannen takker mennene, og det er tydelig at han satt pris på den gode hjelpen!

Politikvinnen synes øyeblikket var så flott og medmenneskelig at hun spurte om lov til å dele det på sosiale medier, og på kort tid fikk videoen over 5,6 millioner visninger! Mennene Freddy G, Marty og Joc Koe Stoe blir nå hyllet som hverdagshelter i kommentarfeltet, og mange sier at «dette beviser at det fremdeles finnes godhjertede mennesker i verden!»

SE den hjertevarmende videoen selv nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes dette var flott gjort av mennene!