97-åringen sniker seg inn i stallen for å se på hestene: Men SE når hun setter seg opp på en!

1809

Bare fordi man har blitt eldre betyr det ikke at man glemmer ut lidenskapene sine. Man bør aldri la alder stå i veien for det som gjør livet verdt å leve for oss, og denne 97-årige kvinnen tok et oppgjør med akkurat det!

Etter å ha sett denne videoen har jeg lyst til å gi meg selv en ørefik for alle gangene jeg har sagt «nei, det er jeg sikkert for gammel til…». For det videoen viser er at så lenge man har helsen og viljen til det er det ingenting som kan stoppe deg!

Janet Fauks kommer fra Oklahoma, USA, og er 97 år gammel. Hun tilbrakte store deler av sine ungdomsår på hesteryggen, og merket at hun savnet det mer og mer på sine eldre dager.

Så til jul ønsket hun seg ikke flere ting. Nei, hun ønsket seg bare én eneste opplevelse: Å få sette seg på hesteryggen igjen.

Familien hennes visste hvor høyt hun elsket å ri i sine yngre dager, og bestemte seg for at det var på høy tid hun fikk seg et gjensyn med sitt favorittdyr.

De tok henne med til en stall i nærheten, hvor hun fikk hilse på en majestetisk hest som heter Stretch. Han skjønte nok øyeblikkelig at Janet var litt annerledes enn de andre menneskene som pleide å hilse på ham i stallen, for han var snill, rolig og endeløst forsiktig med henne.

 

Da hun endelig fikk klyve opp på ryggen hans, sto han helt i ro til hun satt fjellstøtt i sadelen, og gikk med myke skritt for at hun skulle få en behagelig tur.

For et fantastisk dyr, og for en sprek 97-åring!

Janet fikk oppfylt ønsket sitt om å ri igjen, og man kan se hvordan hun stråler av glede under hele besøket i stallen. SE videoen nedenfor, og DEL den gjerne for å spre litt glede i dag!