22. juni 2024

Bonden finner gåsa beskytte noe fra kulden: Når han ser HVA det er griper han fatt i kameraet!

Mennesker liker gjerne å tro at vi er de eneste skapningene som har omsorg for andre enn vår egen art, men det skal vi snart motbevise! Denne gåsa viste en omtanke helt utenfor det vanlige da den reddet livet til en liten skapning nylig…

Bonden på gården synes det var rart at gåsa ikke flyttet på seg som den vanligvis gjorde da han kom gående over gårdsplassen en kald morgen. Men da han kom nærmere skjønte han det: Hun beskyttet noe med kroppen sin!

 

Men det var hva hun beskytte som gjorde at bonden mistet munn og mæle: det var en liten valp hun hadde tullet inn under vingene sine!

Valpen må ha blitt forlatt av mammaen sin, og ville ha dødd alene i den bitende kulden hvis det ikke var for den snille gåsa.

Bildene viser hvordan hun har beskyttet den totalt fra kulden ved å presse valpen helt inntil kroppen sin, og dekket over den med de store vingene sine slik at den kunne sove varmt og trygt gjennom natta… for en heltinne!

 

Vi skal aldri undervurdere de store hjertene til dyrene rundt oss..! DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også elsker dyr!